Tevfik İleri İlkokulu

Telefon : (216) 3904856
Belgegeçer : (216) 3900515
WEB https://pendiktevfikileriilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KAYNARCA MAH. ÇAYIR BAŞI SK. TEVFIK ILERI ILKOKULU BLOK NO 9 PENDİK / İSTANBUL
VİZYON : Eğitimde fırsat eşitliğini sağlayarak çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin mutlu, özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.
MİSYON : Eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış,akademik başarısını arttıran bireyler yetişmesini sağlayan, örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-14.40
Servis : Servis yoktur.
Ulaşım : Kartal´dan kalkan 133K,133A,133AK,133KT,133Ş; Pendik´ten kalkan 132V; Maltepe Peronlardan kalkan 133T; Kadıköy´den kalkan 16D hat nolu otobüslerle; Pendik´ten kalkan Aydınlı minibüsleriyle ulaşılabilir. Marmaray Kaynarca istasyonuna 800 metre mesafededir. Tavşantepe Metro istasyonuna 900 metre uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri : Kaynarca Mh. Bahattin Veled Cd. Münzevi Sk. No:1 Pendik/İSTANBUL (Mavi Kule arkası)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine yaklaşık 3 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulum Temiz Beslenme Dostu Okul İstanbul´un Ağaçları Beyaz BAyrak